FURRY FRIEND: Discovering the unknown

Vorige week vrijdag ben ik samen met mijn BF en Takkie gezellig naar het strand geweest. Het was mooi weer, het zonnetje scheen en omdat ik maar 20 minuten van het strand woon waren we zo op het strand. Bij bepaalde strandopgangen zijn honden het hele jaar welkom dus dat kwam goed uit!

Takkie was pas 1 keer eerder op het strand geweest en toen was hij heel erg bang voor het water. We waren dus heel benieuwd of hij dit keer weer zo bang zou zijn. Tot onze grote verbazing vond hij het water dit keer helemaal niet eng maar juist heel erg interessant! Zelfs als we de bal in het water gooide haalde hij hem eruit. Zo schattig toen hij in de auto naar huis helemaal onder het zand zat. Eenmaal thuis was hij helemaal knock out in z’n mandje te vinden.

Deze herfst hoop ik wat vaker naar het strand te gaan met Takkie, het is zo lekker om lekker uit te waaien op het strand. Even je hoofd legen en genieten van het geluid van de zee..

Liefs, 
Nuria

Advertenties

5 Responses to “FURRY FRIEND: Discovering the unknown”

  1. Michelle

    Aaah wat ontzettend schattig! Wat leuk dat je zo dicht bij het strand woont, heerlijk! En er is niks leuker dan honden die van water houden hihi

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: