NEW IN: High heels

Toen ik vorige week met mijn moeder in de stad was heb ik nogal wat nieuwe spullen aangeschaft. Als ik ga shoppen heb ik niet meestal echt een doel voor ogen maar dit keer was dat anders! Ik had echt dringend nieuwe schoenen nodig die ik voor nette gelegenheden kan gebruiken. Mijn zwarte pumps uit 2006 (!!!!) zijn totaal versleten en dus was het hoog tijd voor nieuwe nette schoenen.

Wat mij opvalt is dat de meeste basis pumps zo ontzettend saai zijn, je lijkt er net een KLM stewardess mee! Niet dat daar iets mis mee is natuurlijk, maar dat is niet echt de stijl waar ik naar op zoek ben. Toen ik in de Massimo Dutti paskamers even snel een paar hoge schoenen aan deed, gewoon voor het idee, was ik verkocht. Deze schoenen zijn zakelijk, classy, apart en helemaal mijn stijl!

Ik ben er mega blij mee want ik kan ze eigenlijk overal bij aan. Massimo Dutti maakt echt prachtige schoenen, dit is nu al het twee paar op rij dat ik hier heb gekocht. De pasvorm en het materiaal zijn perfect en ik ben nog niet teleurgesteld!

Hebben jullie ook wel eens een schoen aangedaan en nooit meer uitgetrokken?

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “NEW IN: High heels”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: