Persevent: Lancering van de fashionchick pump

Maandag las ik op de blog van Jolien dat zij donderdagavond naar een persevent ging en het haar leuk leek om een van haar lezeressen mee te nemen. Die kans heb ik natuurlijk niet laten liggen dus reageerde ik meteen dat het me super leuk leek om met haar mee te gaan. En tot mijn vreugd kreeg ik dinsdag een mailtje dat ik mee mocht naar de lancering van de nieuwe Fashionchick pump in Rotterdam!!

Het event werd georganiseerd door Miss Publicity en vond plaats bij de Shoe Club in Rotterdam. Het was heel erg gezellig, de pump is GAAF!! En de cocktails en sushi waren naar horen zeggen erg lekker! (ik was met de auto en ben allergisch voor zeewier!) Na afloop kregen we allemaal een goodiebag mee naar huis met een paar leuke gadgets! Een super ervaring en zeker een geslaagde avond!

Ik vond het super leuk om Jolien, Jorien én Lin te ontmoeten! Nogmaals dank voor het uitnodigen!!

Liefs,
Nuria

ps. De laatste foto is van Jolien, mijn batterij van mijn camera heeft het helaas niet de hele avond vol gehouden!! :(

Advertenties

10 Responses to “Persevent: Lancering van de fashionchick pump”

  1. mysupersweetlife

    Wauw gaaf! Die lanceringen van Fashionchick lijken me altijd super leuk! Vind het zo jammer dat ik er nooit voor uitgenodigd word!
    Liefs

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: