DIARY WEEK 40

Afgelopen zaterdag was het nog een verrassend mooie dag. Af en toe kwam de zon door de wolken heen en raadt eens wie hier gebruik van maakte?! Je ziet het, meneer de luilak lag lekker te zonnen! Zondagavond hadden we een teamuitje of eigenlijk een teametentje. De schoonmoeder van een van mijn teamgenootjes had heerlijk voor ons gekookt. Lekker bami, nasi en sate.. We hebben ervan genoten!

Maandag was ik toe aan een licht ontbijt dus ik had lekkere aardbeienkwark met cruesli voor mezelf gemaakt. Yummiee.. Woensdag was het zo’n donkere herfstdag! Zo donker zelfs dat ik om 14.00h de kaarsen al heb aangedaan en met een kop thee de hele middag op de bank heb liggen lezen.

Donderdag was het 4 oktober,  dierendag! Takkie is natuurlijk goed verwend met een lekker bot! Ook kreeg ik donderdag mijn eerste beautybox binnen. Deze stond helemaal in het teken van dierendag met producten die niet op dieren zijn getest. ’s Avonds ging ik, samen met Jolien van yourlifestyleguide.nl naar de lancering van de nieuwe fashionchick pump! Waarover hier meer..

Hebben jullie ook een fijne week gehad?

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “DIARY WEEK 40”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: