NEW IN: My ultimate autumn essential

Al een paar weken was ik op zoek naar een lekker dik en wollig vest voor de herfst en de winter. Bij de H&M niets, bij de ZARA niets, bij de Mango niets.. Overal had ik wel een vest gepast maar dan was het of niet de juiste stof of niet het juiste model, je kent het wel. Je kan dus ook wel begrijpen dat ik een beetje hopeloos werd! Tot ik mijn perfecte vest zag bij Massimo Dutti!!

Dit vest is helemaal perfect om mij warm te houden de komende herfst en winter! Er zit een mooie kabel in verwerkt en heeft een super mooie crème kleur. Precies waar ik naar op zoek was, ik ben dus helemaal blij!!

Hebben jullie al je ultieme herfst item in je kast hangen?

Liefs,
Nuria

Advertenties

9 Responses to “NEW IN: My ultimate autumn essential”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: