BEAUTY: Mascara

Mascara, wie gebruikt het niet?! Met zoveel verschillende mensen die mascara gebruiken is het waarschijnlijk logisch dat er ontelbaar veel mascara’s op de markt zijn, maar dat maakt het er natuurlijk niet makkelijker op om de juiste te vinden! Gelukkig weet ik al een behoorlijke tijd welke mascara voor mij het meeste doet, DIORSHOW BLACKOUT. Ik denk dat ik nu al bijna 5 jaar, misschien wel langer, deze mascara gebruik en hij doet het perfect!

En omdat ze bij Ici Paris XL laatst 40% korting hadden op alle mascara’s, en die van mij bijna op was, heb ik maar weer een nieuwe gekocht. Altijd fijn als je maar iets meer dan de helft hoeft te betalen :)

Welke mascara gebruiken jullie en zijn jullie tevreden?

Liefs,
Nuria

Advertenties

4 Responses to “BEAUTY: Mascara”

 1. ninajosephine

  Ja, 40% is zeker fijn. Ik gebruik eigelijk altijd verschillende. Wel van de luxere merken want de goedkopere doen niet echt veel naar mijn mening. Zal wel aan mijn wimpers liggen! Haha.

  Beantwoorden
 2. Milou

  Oh, hij lijkt me erg fijn! 40% is zeker een lekkere korting. Ik gebruik het laatste jaar altijd de maybelline one by one mascara, die vind ik erg fijn!

  Beantwoorden
 3. Lyanne

  Wat een hoge korting! Ik gebruik zelf altijd een goedkope, omdat mijn wimpers lang zijn. Ik hoef ze alleen wat zwarter te maken. ;)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: