TRAVEL: The perfect getaway..

Brussel, de stad van Manneke Pis, die praktisch om de hoek ligt! En daarom dacht ik, waarom ga je niet even lekker twee dagen naar deze prachtige stad om nog even te genieten van je vrije tijd?! Er waren ook nog wat dingen te vieren zoals het afstuderen van mijn vriend en het feit dat ik een nieuwe baan heb!! Juist, waarom ook niet?
Volgende week donderdag rijd ik samen met mijn vriend richting het zuiden om twee dagen deze stad te verkennen, lekker te eten en een beetje te shoppen.We slapen in een super leuk, maar vooral klein hotelletje (3 kamers) midden in het centrum. Mijn vriend heeft tijdens zijn opleiding 5 maanden in Brussels gewoond en hopelijk weet hij nog waar de leuke plekjes zitten. Maar ik ben altijd benieuwd naar tips van anderen die al eens in Brussel zijn geweest.
Wie weet er nog leuke hotspots en/of restaurants in Brussel waar we echt naar toe moeten?
Liefs,
Nuria
Advertenties

3 Responses to “TRAVEL: The perfect getaway..”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: