MOVIE: Ted

Twee weken geleden ben ik, sinds een lange tijd weer eens naar de bioscoop geweest. Samen met de BF ging ik naar Ted. De trailer was echt heel grappig en ik was heel erg benieuwd. De film gaat over een Teddybeer die, door een wens, tot leven is gekomen en voor altijd beste vrienden in met John (Mark Wahlberg). John heeft is inmiddels 35 en heeft een relatie met Lori (Mila Kunis). Lori vind dat John zich moet losmaken van Ted maar dit gaat niet zonder kleerscheuren.

Ik vond de film leuk maar niet geweldig! De grappen zijn leuk en ik heb ook zeker gelachen maar de film duurt best wel lang en op een gegeven moment vond ik het toch niet zo grappig meer. Voor iedereen die de film toch wil zien, ik zou wachten tot die op dvd uitkomt want een bioscoopkaartje kost tegenwoordig al €9,- (!!!)

Hebben jullie Ted al gezien? Wat vonden jullie ervan?

Liefs, 
Nuria

Advertenties

5 Responses to “MOVIE: Ted”

  1. Milou

    Mij lijkt ‘ie zooo leuk! Maar ik snap het wel, als het urenlang dezelfde humor heeft denk je: Ja, nu weet ik het wel. Duur zijn bioscoop kaartjes geworden he..

    Beantwoorden
  2. Oom H

    Ik had dezelfde ervaring… Als je de trailer hebt gezien, heb je bijna alle grappen wel gehad. Film duurde te lang en had uiteindelijk wel weer een erg saai Hollywood slot (alles komt altijd goed…). Wachten op de dvd inderdaad of downloaden. Zonde om voor naar de bios te gaan!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: