NEW IN: Levi’s Curve ID

Ik kan me nog herinneren dat ik een paar maanden terug heb geschreven dat de spijkerbroeken van Levi’s Curve ID mij absoluut niet staan. Maar niets is minder waar want ik heb vorige week toch echt een Demi Curve van de Levi’s Curve ID lijn gekocht! Omdat ik maar niet kon accepteren dat deze broeken mij niet leuk staan wilde ik het nog één keer proberen. En wonder boven wonder zat deze broek me als gegoten! Eindelijk een mooie donkere jeans in mijn kast, yay!!

Hebben jullie ook een Levi’s Curve ID in je kast liggen?

Liefs,
Nuria

Advertenties

8 Responses to “NEW IN: Levi’s Curve ID”

 1. Milou

  Levi’s broeken zitten heerlijk! Ik had er ook eentje, ook demi curve, een lichte met een beetje stretch stofje.. die was na een maand al kapot :| En hij was EUR 110,00. Vind het zo zonde want die broek zat heerlijk.. maar nu durf ik ze gewoon niet meer te kopen!

  Beantwoorden
  • nuriaarantxa

   Wat stom dat je broek zo snel kapot is gegaan! Ik heb die van mij bij Men at Work gekocht en de verkoper zij dat ik 6 maanden garantie heb! Misschien heb je daar nog wat aan als je jou broek daar hebt gekocht.

   Beantwoorden
   • Milou

    Ja, ik had ‘m in Berlijn gekocht en de week voor hij kapot ging het bonnetje weggegooid met het idee van: daar kom ik toch nooit meer. Haha, stom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: