PERSONAL: Enjoying the autumn sun

Heerlijk om even uit te waaien op het strand! Gister was het onwijs mooi weer dus ben ik samen met mijn moeder en Takkie naar het strand geweest. Gelukkig stond er niet zo’n harde wind en met de zon was het echt heerlijk weer! Takkie heeft lekker kunnen rennen en met andere honden kunnen spelen. Ik vind het zo fijn om op het strand even je hoofd leeg te maken! Ik had mijn camera meegenomen dus heb behoorlijk wat mooie plaatjes kunnen schieten!

En omdat veel lezeressen vroegen hoe mijn nieuwe zonnebril mij staat, ook een foto van mij en mijn bril.. Ik kijk een beetje gek, door de zon kneep ik m’n ogen een beetje dicht dus vandaar de gekke look! Let ook niet op mijn outfit want een strandwandeling maak ik nooit in m’n mooiste kleren!

Fijn weekend allemaal!

Liefs,
Nuria

Advertenties

6 Responses to “PERSONAL: Enjoying the autumn sun”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: