DIARY WEEK 41

Vorige week zaterdag ben ik samen met mijn zusje gezellig in het centrum van Den Haag geweest. Na een drukke middag shoppen hadden we zin in een vette hap dus zijn we bij de Mc Donalds geweest. Zo slecht maar soms ook zoooo lekker! ’s Avonds had ik na het diner verbazingwekkend nog plek voor een lekker toetje!! Vla trio met de smaken chocola, karamel en slagroom, my favorite!!

Maandag kwam mijn moeder weer thuis van een weekje vakantie. Daarom had ik heerlijke slagroom truffels gekocht voor bij de koffie om te ‘vieren’ dat ze weer thuis was. En heel toevallig had zij voor iedereen een mega grote reep Toblerone chocolade meegenomen. Je kunt je voorstellen dat ik dus veel te veel chocolade heb gegeten!

Dinsdag was het de grote dag waarop het officieel werd dat ik een nieuwe baan heb!! Daarom begon ik de dag met een lekkere kop koffie waarop een bijpassende tekst! Diezelfde dag haalde ik mijn vader van schiphol en als verrassing had hij een super feestelijke fles Cava voor mij meegenomen uit Spanje! Ik ga jullie niet vertellen wat ik precies voor werk ga doen maar ik kan wel vertellen dat ik het heel erg leuk vind en ook heel blij ben dat ik nu lekker aan de slag kan!

Woensdag kocht ik eindelijk een Levi’s Curve ID. Echt een heerlijke jeans met een mooie donkere wassing, perfect voor het komende seizoen! Donderdag ging ik met mijn moeder en Takkie naar het strand. Helaas was dat de laatste mooie dag van de week want vrijdag was het alweer vies herfstweer!

Hebben jullie ook een fijne week gehad?

Liefs, 
Nuria

Advertenties

8 Responses to “DIARY WEEK 41”

  1. Debbie

    Dat is dus een goede week geweest voor je, leuke foto,s…. Heb zelf ook een goede week gehad, en wil je weten wat ik heb gedaan klik dan op mijn link (wink wink)

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: