BEAUTY: CK Sheer Beauty

Meestal krijg je, als je bij een parfumerie iets koopt, een testflacon bij je aankoop. In de meeste gevallen vind ik de parfums die je krijgt niet lekker en daarom gebruik ik ze ook niet. Maar laatst kreeg ik een tester van Calvin Klein Sheer Beauty en daar ben ik nu dus helemaal weg van! Bij de Ici Paris XL hadden ze een leuke kortingsactie en heb ik dit heerlijke parfum gekocht.

Het is heerlijk sprankelend en natuurlijk, niet te zwaar, want daar houd ik niet van. Door de muskus en sandelhout is Sheer Beauty tegelijkertijd een warme geur! I love it!

Hebben jullie onlangs nog een mooie nieuwe parfum ontdekt of hebben jullie je lijflucht al gevonden?

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “BEAUTY: CK Sheer Beauty”

  1. kathinka

    Mooie fles ook van CK. Ik ben al jaren verliefd op Pleasures van Estee Lauder. Soms probeer ik een proefmonstertje, maar geen een wint het van Pleasures. Jammer voor de parfum industrie, maar goed voor mijn portemonnee. Liefs, Kathinka

    Beantwoorden
  2. Madelon

    Ik heb van dit geurtje nog heel veel samples liggen, maar hij is echt te licht voor me haha. Ik moet het meer hebben van geuren al Chanel Chance en Valentina van Valentino.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: