TRAVEL: What’s in my bag

Morgen ga ik voor twee dagen lekker met mijn vriend naar Brussel. Even goed genieten van de laatste vrije dagen voordat ik echt ga werken. Voor 1 nachtje buiten de deur hoef je natuurlijk niet zo veel mee te nemen, maar het is wel belangrijk dat je de goede dingen mee neemt. Als je de hele dag door de stad loopt met een loodzware tas om je schouder wordt je daar niet heel blij van.

Wat ik in mijn tas heb tijdens twee dagen zal daarom ook alleen het hoognodige zijn. Portemonnee, iPhone, zonnebril en fotocamera. Okee misschien ook wat zakdoekjes aangezien ik al dagen een snotneus heb. Nu is het alleen nog de vraag, welke tas neem ik mee.. Het zal allemaal wel goed komen, ik ga er in ieder geval van genieten!

Hebben jullie nog handige tips?

Liefs,
Nuria

Advertenties

4 Responses to “TRAVEL: What’s in my bag”

 1. kathinka

  hee Nunu,

  ik zou vooral schoenen meenemen waar je de hele dag lekker op kunt lopen! En een stylish rugzak misschien?
  In ieder geval heel veel plezier!!!
  Kus Kathinka

  Beantwoorden
 2. Kiki

  Een flesje water vind ik altijd heel fijn, dan hoef je niet gelijk iets te kopen als je ontzettend dorst hebt of is je drinken niet gelijk op als je dan wel iets hebt gekocht haha :) ik hoop dat je het leuk hebt gehad! liefs

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: