DIARY WEEK 42

Deze week heb ik eigenlijk een hele rustige week gehad, m’n laatste week vrij voordat ik ga werken. Ik heb goed genoten van mijn vrije tijd. Ik maakte een leuke halloween pompoen, ik publiceerde mijn 200ste blog!! Het gaat de laatste tijd echt super goed en ik vind het echt heel leuk dat jullie mijn blog blijven bezoeken!

Elk jaar maken we een trui met het team. Dit jaar kozen we voor neon roze, lekker opvallend!! De staff kreeg een zwart vest met neon roze opdruk, niet te saai dus. Het ziet er echt super tof uit als we met het hele team de trui aan hebben! Één team, Één taak!!

Daarnaast bereidde me voor op twee dagen Brussel, ik liet zien wat ik mee ging nemen..Uiteindelijk ging het mee in een rugzak, die mijn liefje voor me heeft gedragen! Lief he :) Het eerste wat we kochten in Brussel was een wafel! Zoo verschrikkelijk lekker!

Natuurlijk ben ik even bij de Abercrombie & Fitch  langs geweest. Elke keer als ik in een winkel van het Amerikaanse merk kom verbaas ik me weer over hoe alles eruit ziet, ruikt en hoe groot alles is! Ik ging met twee items naar huis en gister heb ik heerlijk op de bank geleden in m’n nieuwe broek! Samen met Takkie natuurlijk :)

Hebben jullie ook een fijne week gehad?

Liefs,
Nuria

Advertenties

8 Responses to “DIARY WEEK 42”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: