LIKE: Nederlandse acteurs

Sommigen vrouwen onder ons vinden Nederlanse acteurs niet leuk, anderen weer wel. Persoonlijk heb ik wel een voorkeur voor bepaalde Nederlandse acteurs, bij deze een kort overzicht van mijn favorieten.

Frederik Brom;  speelde oa. in de serie Verborgen Gebreken en Julia’s Tango
Voor het eerst zag ik deze gezellige jonge man in de serie Julia’s Tango. Daarna in Verborgen Gebreken en dat vond ik echt een top serie! Hopelijk komt er nog een derde seizoen, dan kunnen we weer lekker gaan zitten zwijmelen op de bank!

Egbert Jan Weeber; speelde oa. in Snowfever, Van God Los, Feuten, Verborgen Gebreken en Moeder ik wil bij de Revue
Ik werd eigenlijk al een beetje verliefd op Egbert Jan toen ik hem voor het eerst zag in Snowfever in 2004, toen was ik 14!! Inmiddels ben ik 22 en vind ik Egbert nog steeds leuk en eigenlijk nog leuker dan toen! Wat vinden jullie?

Barry Atsma; speelde oa. in Rozengeur en Wodka Lime, Ik omhels je met 1000 armen, Komt een vrouw bij de dokter, Loft en Voetbalvrouwen
Barry Atsma is naar mijn mening eigenlijk gewoon één van de beste acteurs van Nederland en ook nog eens een lekker ding! Waarschijnlijk ben ik echt niet de enige die dit vind en zijn er heel wat andere vrouwenharten die smelten bij het zien van deze man.

Michiel Huisman; speelde oa in de serie de Co-assistent, in Volle Maan, Phileine zegt sorry, Zwartboek en Costa
Oooh ik vind Michiel Huisman zo ontzettend leuk!! Costa was denk ik de eerste keer dat ik hem voorbij zag komen maar waar ik me hem het meest van kan herinneren is de Co-assistent, hij is daar zoo sexy! Ik hoop dat ik hem nog vaak op het witte doek of thuis in de woonkamer kan bewonderen!

Dit is natuurlijk een kleine weergave van mannelijke acteurs want er zijn er meer die ik leuk, goed, mooi en sexy vind :)

Hebben jullie een favoriete Nederlandse acteur?

Liefs, 
Nuria

Advertenties

5 Responses to “LIKE: Nederlandse acteurs”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: