TRAVEL: From Brussels with love

Tijdens ons uitje naar Brussel hebben we heel wat foto’s gemaakt. Veel te veel om aan jullie te laten zien natuurlijk, maar ik wilde een klein aantal foto’s toch met jullie delen! Nadat we onze spullen in het hotel hadden gedropt zijn we naar de grote markt gelopen en hebben we een heerlijke wafel gegeten! Ik had een wafel met warme chocolade en frambozen, TE lekker!

Natuurlijk zijn we ook langs manneke pis gelopen, de kleine rakker stond er nog steeds met z’n pielemans in z’n handjes. Toen we verder door de stad liepen schoot ik een prachtig plaatje van mooie herfstkleuren. Wat me opviel is dat heel veel bomen in Brussel wit zijn gemaakt..een beetje gek maar je went eraan!

We zijn naar de Kathedraal van Sint-Michiel en Sint-Goedele gelopen, wat een prachtige kerk is van buiten maar zeker ook van binnen! Eenmaal weer buiten werd er een foto van me gemaakt waarna de vraag kwam, waarom houdt je je hoofd schuin schat? Tsja, goeie vraag!!

Na een goede nachtrust en een lekker ontbijt hebben we een klein beetje geshopt, waarna we heerlijk koffie hebben gedronken op grote hoogte. Op het dak van het MIM, het Muziek Instrumenten Museum, bevindt zich een restaurant met prachtig uitzicht over de stad. ’s Middags zijn we over de vismarkt gelopen waar het heel erg gezellig was en waar we dit super leuke cocktailbusje spotte!

Het waren twee hele gezellige dagen, Brussel is een hele toffe stad en ik hoop snel weer een een leuke stedentrip te plannen!

Liefs,
Nuria

Advertenties

9 Responses to “TRAVEL: From Brussels with love”

 1. Anne

  Leuke foto’s! Die wafel ziet er heerlijk uit. Volgens mij is het zo dat de onderkant van die bomen wit is gemaakt omdat ongedierte zich dan niet in die boom zou kunnen vestigen :) Het ziet er inderdaad wel een beetje gek uit.

  Beantwoorden
 2. Foodloveandhappiness

  Ik ben nog nooit in Brussel geweest, ben er op zich wel benieuwd naar. Zal niet m’n eerst volgende stedentrip worden, maar wie weet wat verder in de toekomst…
  Leuke foto’s hoor!

  Beantwoorden
 3. Flo

  Mmm lekkere wafel! Leuke foto’s verder, ik ben nog nooit in Brussel geweest maar wil er o zo graag een keer naartoe!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: