DIARY WEEK 43

Zaterdag was een heerlijke dag, helemaal niets op de agenda dus alle tijd van de wereld. Ik heb heerlijke kleine chocolade broodjes gebakken en genoten van een grote kop koffie. Zondag stond er geen wedstrijd op de planning dus ook veel tijd om uit te rusten. Samen met mijn zusje, haar vriendje en de mijne hebben we een lange boswandeling met Takkie gemaakt. Onderweg zag ik een oude boomstronk met paddestoelen erop, snel dus even een foto gemaakt!!

Maandag was mijn eerste werkdag waardoor ik ’s avonds lekker languit op de bank heb gelegen. Mijn zusje had boodschappen gedaan en had een zak manna gekocht. Echt jeugdsentiment! Dinsdag was er voetbal op tv, en als FC Barcelona speelt en ik ben vrij, dan zit ik voor de buis! Op het nippertje hebben ze een overwinning binnengehaald.

Takkie heb ik deze week niet zo veel gezien omdat ik sinds deze week fulltime aan het werk ben. Maar gelukkig komt hij als ik thuis kom wel super enthousiast naar me toe!! Vrijdag nam ik een zelf gebakken appeltaart mee naar me werk, iedereen vond ‘m lekker en gelukkig kon ik nog wat mee naar huis nemen. Van het weekend neem ik nog lekker een stuk!

Deze week was heel druk, dus veel tijd om te schrijven heb ik niet gehad. Het kan zijn dat het de komende weken iets rustiger wordt in verband met m’n werk. I’ll keep you posted!

Fijn weekend allemaal!

Liefs,
Nuria

Advertenties

10 Responses to “DIARY WEEK 43”

 1. mysupersweetlife

  Hele leuke foto`s! Die gekleurde snoepjes zijn lekker! Ik heb nog geen enkele paddenstoel gespot dit jaar..
  Liefs

  Beantwoorden
 2. Kathinka

  Je bent super bussy zeg! Je collega’s boffen maar met zo’n taartenbakster als collega; taart zag er erg lekker uit! Geniet maar lekker van je vrije weekend, kus..

  Beantwoorden
 3. Anne

  Wat lief dat je een taart had gebakken voor je collega’s :) Full-time werken is even wennen he, zelf ben ik ook net een aantal weken aan het werk. Het maakt de weekenden wel extra leuk!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: