WISHLIST: What’s in my wallet..

Mijn portemonnee houdt het echt al heel lang vol en ik ben al heel lang meer dan tevreden. Maar ik vind toch dat het nu wel weer tijd is voor een nieuwe. De vraag is dus nu alleen wat voor model, kleur, maat..jullie snappen het al, dilemma! Op het internet heb ik verschillende mooie modellen gezien maar ik ben toch nog niet helemaal overtuigd.

1. DKNY
2. DKNY
3. Massimo Dutti
4. Michael Kors
5. DKNY

Kennen jullie nog een bepaald merk waar ik echt even naar moet kijken?

Liefs,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “WISHLIST: What’s in my wallet..”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: