DIARY WEEK 44

Zaterdag was het voor het eerst sinds een paar maanden weer echt weekend. En ik moet zeggen, je geniet toch meer van je weekend als het echt weekend is! Ik begon de dag met een paar hoofdstukken uit deel 3 van de ’50 tinten grijs’ trilogie. ’s Avonds maakte ik voor mezelf een heerlijke pasta pesto.

Zaterdagavond organiseerde we een Halloween feestje op de club en daarvoor had ik op het laatste moment nog 3 kleine heksenhoedjes op de kop getikt. Altijd leuk!! En omdat de wintertijd dit weekend is ingegaan konden we een uurtje extra slapen. Zondag begon ik toch wel uitgeslapen dus met een lekker glaasje vers geperst sap.

Donderdag avond was ik laat thuis en stond er nog een heerlijke gevulde paprika op mij te wachten! Het smaakte heerlijk en eigenlijk extra lekker omdat je zo kan aanvallen als je uit je werk komt. Daarna ben ik lekker op de bank geploft met een grote mok warme choco en een toef slagroom, yummm!!

Voor de training een broodje kroket is eigenlijk niet zo slim maar ik had er zo’n trek in! Een lekker vers bolletje en een lekkere vette van Dobben kroket! Ik heb er van genoten!

Hebben jullie ook een fijne week gehad?

Liefs,
Nuria

Advertenties

12 Responses to “DIARY WEEK 44”

  1. lifestylelou

    Wat een heerlijke foto’s! Ik krijg helemaal zin in warme choco (haha, ja zelfs in de ochtend!) Mijn week is voorbij gevlogen! Dat is altijd zo he, als je vakantie hebt.

    Beantwoorden
  2. Anne

    Fijne foto’s weer :) Halloween feestjes, jeej! Ik heb de hele week gewerkt, en uitgekeken naar vandaag; eindelijk diploma-uitreiking! :)

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: