FASHION: Searching for the perfect dress..

Volgende maand wordt het jaarlijkse kerstgala weer georganiseerd op de hockeyclub en wat is er nou leuker dan op zoek gaan naar een mooie gala jurk! Dit wordt voor mij al weer het zevende gala en ik heb dus weer een galajurk nodig. Ik ben 4 keer in een korte jurk geweest en 2 keer in een lange jurk. Dit jaar weet ik nog niet waar mijn voorkeur naar uit gaat maar ik heb wel al een beetje gezocht op internet. Bij asos.com heb ik de meeste leuke jurken gezien en ik vond de collectie bij nelly.com erg tegen vallen!

– Asos.com
– Asos.com
– Asos.com
– Mango
– Asos.com
– Lipsy
– Asos.com
– Asos.com
– Zalando.nl
– Mango

Wat zijn jullie favorieten? En hebben jullie nog tips van winkels of webshops waar ik een mooie jurk zou kunnen kopen?

Liefs, 
Nuria

Advertenties

7 Responses to “FASHION: Searching for the perfect dress..”

 1. Charlotte

  Vind 1, 3 en 5 het leukst!! Ik ben meer van de cocktailjurkjes…
  Danst ook een stuk makkelijker denk ik :)
  Succes met je zoektochtje

  X Charlot

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: