LIST: Work hard, play hard!!

Sinds twee weken ben ik fulltime aan het werk en ondanks dat het wel even wennen was vind ik het wel erg fijn om eindelijk weer een ritme te hebben. Het echte leven is toch wel wat zwaarder vergeleken met het studentenleven, dat weet ik nu wel! En ik kan nu veel meer genieten van de kleine dingen..bijvoorbeeld,

– niet meer heel de dag door kunnen snoepen
– dit terug zien op de weegschaal :)
– ’s avonds om 22:00 naar bed gaan en als een blok in slaap vallen
– thuis komen en aanschuiven voor een heerlijke maaltijd
– genieten van alle blogs die ik nog moet lezen op zaterdagochtend
– uitslapen in het weekend en uitgebreid ontbijten

Liefs, 
Nuria

Advertenties

6 Responses to “LIST: Work hard, play hard!!”

 1. Anne

  Haha, super herkenbaar :) Alhoewel ik de anderhalve maand die ik nu full-time werk, minder zwaar vind dan de 80 u die ik afgelopen jaar tijdens mijn studie draaide, is het wel even wennen. Ineens moet je ook alles echt strak inplannen! Niet meer zomaar even tussendoor de was doen of boodschappen halen. Maar het aller fijnst is wel aanschuiven voor een warme maaltijd na het werk :) Bevalt je baan zelf ook?

  Beantwoorden
 2. Charlotte

  Heel herkenbaar!! Ik ben ook sinds kort aan het werk… De punten die jij aangeeft herken ik gelijk.. Vind dat ritme ook wel heel erg fijn!!
  En het salaris dat aan het eind van de maand op mijn rekening gestort wordt is natuurlijk ook erggggggg fijn! :)

  Fijne dag!
  X Charlot

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: