FLOWER FRIDAY 20

Deze week geen bloemen in een vaas of bloemen op tafel maar een inspiratie voor bloemen in je haar. Het is niet echt de tijd om bloemen in je haar te doen maar toen ik deze foto’s op pinterest zag wilde ik ze toch graag met jullie delen. In de zomer vind ik het heerlijk om een bloem in m’n haar te doen of in de lente een verse bloem te plukken en die in m’n haar te steken. De laatste foto vind ik echt super, ik houd van zwart wit met een oud randje!!

Fijn weekend allemaal!

Liefs,
Nuria

Advertenties

4 Responses to “FLOWER FRIDAY 20”

 1. Charlotte

  Prachtig zeg!!
  Vind het vooral bij een opstoken kaspel heel erg mooi als er een bloem bijgestoken is..
  Inderdaad vooral voor de zomermaanden vind ik het super, of op een festival!!

  Fijne dag!

  X Charlot

  Beantwoorden
 2. Anne

  Jaaaa bloemen in je haar <3 toevallig heb ik daar deze week ook een stukje over geschreven :D ik ben daar helemaal fan van. Alhoewel, bij mij zijn het wel vaak stoffen bloemen, en dan het hele jaar door! Ziet er altijd zo vrolijk uit.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: