DIARY WEEK 45

Zaterdag kon mijn weekend weer beginnen, ik waardeer de weekenden nu meer dan ooit!! Op de agenda stond een ritje naar Waalwijk gepland, waar de sample sale van Mc Gregor plaats vond. Helaas viel het een beetje tegen dus ik heb mijn portemonnee niet hoeven plunderen. Binnenkort laat ik jullie zien wat ik heb gekocht! Zaterdagavond heb ik heerlijk gegeten bij de Pasta Company. Het dessert was echt hel hoogte punt van de avond, een trio van chocolade!!!

Zondag regende het pijpenstelen en stond ik in mijn korte rokje op het veld met mijn hockeystick in mijn handen. Je kan je voorstellen dat ik doorweekt was en dus gelijk onder de douche ben gestapt om warm te worden! ’s Avonds heb ik mijn eigen pizza gemaakt en die smaakte echt mega lekker! Maandag heb ik voordat ik naar mijn werk ging nog even lekker geknuffeld met Takkie..de kleine schat!

Vrijdagmiddag heb ik op mijn werk bijna een hele zak chocolade kruidnootjes leeggegeten. Ik weet het, zo slecht maar o zo lekker! En toen ik vrijdag thuis kwam lag en een pakketje van Asos.com voor me klaar..Een van de jurkjes die er in het pakketje zat was wel heel leuk..Houden of niet houden?!

Geniet van het weekend!

Liefs, 
Nuria

Advertenties

5 Responses to “DIARY WEEK 45”

  1. Jesdiny

    Mmmm dankzij jou heb ik nu onwijs trek in chocolade haha. Wat ziet dat toetje er lekker uit. Ben benieuwd naar je jurkje. Pailetten vind ik altijd erg leuk!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: