MOVIE: Skyfall

Iedereen is natuurlijk op de hoogte van de nieuwe James Bond film Skyfall. Afgelopen zaterdag ben ik samen met mijn vriendje naar de VIP night van Bollinger geweest. Bollinger is het wijnhuis dat de champagne maakt welke ook in James Bond films wordt gedronken. En om 50 jaar James Bond te vieren werd er een evenement georganiseerd in het Figi theater in Zeist.

We werden ontvangen met een glaasje champagne en een lekker hapje. Daarna hebben we de film gezien en ik vond het een goede film! Ik heb nog geen lang verleden met James Bond maar ik vond de film echt heel gaaf om te zien! Dus als je nog niet bent geweest zou ik het aanraden! Na afloop van de film kregen we weer een glaasje bubbels en daarna zijn we naar huis gegaan. Een geslaagde avond :)

Wat vonden jullie van Skyfall?

Liefs,
Nuria

Advertenties

7 Responses to “MOVIE: Skyfall”

 1. Jesdiny

  Wat leuk zo’n speciale avond. Ik heb de film nog niet gezien. Ben ook geen James Bond type, maar hoor positieve verhalen dus misschien toch maar gaan.

  Beantwoorden
 2. Charlotte

  Ik hoor er super veel goede verhalen over… Ik moet er binnenkort toch aan geloven denk ik!! :)
  Mijn vriend zal daar wel blij mee zijn denk ik ;) hij is nl een echte bond-fan!

  X Charlot

  Beantwoorden
 3. Lisa

  Die bubbels geven de film wel wat extra’s, classy hoor! ;)
  Om eerlijk te zijn heb ik zelf nog nooit een film van James Bond gezien…

  Beantwoorden
 4. Marlyssa

  Zo’n avondje is niet verkeerd! Misschien ga ik er ook nog wel heen, maar ik ben geen James bond fan. Heb er niet heel veel mee, maar hoor wel weer erg goede verhalen erover!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: