SHOPPING: Brussels

Het is alweer een tijdje geleden dat ik in Brussel was en natuurlijk heb ik daar ook een beetje geshopt. Maar in de drukte van mijn nieuwe baan ben ik helemaal vergeten mijn nieuwe items aan jullie te showen! Bij deze dus alsnog een blog met mijn nieuwe aankopen.

Ik ben echt een fan van Abercrombie&Fitch, ik heb heel lang geleden een trui gekregen van mijn ouders. Deze is inmiddels helemaal vaal maar nog zo lekker zacht! Sinds die trui ben ik dus verkocht. Mijn kast ligt vol met truien, vesten en joggingbroeken van A&F. In Brussels zit dus ook een winkel en ik heb weer twee leuke items mee naar huis genomen. Een blauw vest en een rode broek, love it!

Ook heb ik een heel leuk lingeriesetje gekocht bij Intimissimi. Een Italiaans lingerieketen dat hele mooie dingen maakt! Ik heb een setje gekocht van grijs kant en roze accenten! Het zit super lekker en ik overweeg zelfs om nog een setje online te bestellen!

Hebben jullie ook items in de kast van A&F of Intimissimi?

Liefs, 
Nuria

Advertenties

5 Responses to “SHOPPING: Brussels”

 1. Charlotte

  Ik heb ook wat A&F spullen!! Super merk.. :)
  Een lekkere joggingsbroek en een shirtje!!
  Ik heb mijn spullen in NY gekocht.. Ben er in Parijs ook geweest, maar daar waren de prijzen gewoon het dubbele!! Zal in Brussel ook wel het geval zijn? Maar ondanks dat blijft het “concept” super! Die winkels alleen al… :) En dat luchtje is heeeeerlijk!!

  X Charlot

  Beantwoorden
 2. deborah

  hihi ik werk zelf bij A&F, dus zie de kleren heel de dag voorbij komen hihi.
  Intisimmini heb ik wel wat vaker over gehoord maar ken het persoonlijk niet dus ga zeker eens even een kijkje nemen op de site!

  Beantwoorden
 3. anoukliebers

  Wat een schattig lingeriesetje! Die winkel wil ik ook eens naartoe:) kende het merk van de lekkere truien nog niet.. heel gevaarlijk dat ik het nu wel weet, haha;)!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: