SPECIAL: FOODIE FRIDAY

Even wat anders dan normaal op vrijdag, maar ik was een beetje aan het rond neuzen op internet toen mijn oog viel op allemaal smakelijke foto’s van pancakes. Oooh wat krijg ik trek in een uitgebreid ontbijt als ik deze plaatjes bekijk. Ik zag toevallig ook een lekker recept van pancakes voorbij komen dus jullie weten waarschijnlijk al wat ik zaterdagochtend voor het ontbijt zal klaar maken? Juist…een stapeltje overheerlijke pancakes!

Fijn weekend!

Liefs, 
Nuria

Advertenties

5 Responses to “SPECIAL: FOODIE FRIDAY”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: