MOVIE: Savages

Zaterdagavond was het weer filmavond, dit maal hebben we na Alles is Liefde, Savages gekeken. Bij de trailer was ik niet helemaal overtuigd maar zodra de film begon was ik om. Het verhaal gaat over drugshandel, de USA, Mexico, afpersing en de liefde. Als je van actie houdt, van mooie mannen, bloed en kogels en misschien ook Blake Lively dan is dit echt een topper!

Ik was onder de indruk en ik houd eigenlijk niet van actiefilms. Maar er word goed geacteerd en ook het verhaal is pakkend. Een aanrader!

Liefs,
Nuria

Advertenties

4 Responses to “MOVIE: Savages”

  1. Charlotte

    Ik heb hem nog niet gezien.. Ik hou normaal dus ook niet van actiefllms.. Er zitten wel goede acteurs in en hoor er meer goede verhalen over!! Ik hou van mooie mannen, goed verhaal en Blake dus ik ga hem onthouden! :)

    X Charlot

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: