FURRY FRIEND: Memories via Pixum

Takkie is inmiddels al weer ruim een jaar bij ons en ik zou niet weten hoe het zou zijn zonder hem. En omdat we zo veel foto’s hebben gemaakt toen hij klein was leek het me leuk om een foto op canvas de laten drukken. Via Pixum heb ik een een foto op canvas besteld, op de website kan je makkelijk een foto uploaden, dan kies je het formaat en kan je bestellen. Super makkelijk en binnen 5 werkdagen lag er een pakketje op de mat. Helaas was de het canvas beschadigd doordat het pakketje door de brievenbus gepropt is, maar daar zie nu gelukkig niet veel meer van.

Wat je ook kan bestellen bij pixum is een fotokalender, super leuk om foto’s van het afgelopen jaar in te verwerken. Misschien ga ik dus binnenkort zo’s leuke fotokalender via Pixum bestellen met allemaal foto’s van Takkie, zo kan je goed zien hoe hij is gegroeid het afgelopen jaar.

Wellicht een leuk idee om als cadeau te geven!

Liefs, 
Nuria

Advertenties

5 Responses to “FURRY FRIEND: Memories via Pixum”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: