DIARY WEEK 47

Afgelopen weekend was zeer geslaagd, zaterdag ben ik met mijn zusje in de stad geweest en ben ik goed geslaagd bij de ZARA en de H&M, hierover later meer! Zondag speelden we een van de laatste wedstrijden voor de winterstop en hebben we gewonnen met 12-0!!! Reden voor een feestje dus, toevallig werd er ook een The Dansant georganiseerd met als thema Movember, vandaar de snorren!

Maandagavond keek ik het derde deel van Madagascar, lekker luchtig en vrolijk! En je kan natuurlijk niet zonder een bakje popcorn tijdens een film. Dinsdag kregen we op het werk een lekkere gezonde snack, een bosbessen smoothie met yoghurt, yumm!!

Donderdag avond heb ik heerlijk lui op de bank gelegen en je ziet al wie er naast mij lag..Vrijdag kregen we de teamfoto van dit jaar doorgestuurd. Zijn we geen toppers?! Ziet er best professioneel uit toch?!

Hebben jullie ook een fijne week gehad?

Liefs, 
Nuria

Advertenties

7 Responses to “DIARY WEEK 47”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: