MOVIE: Alles is familie

Vorige week zaterdag was de intocht van Sinterklaas en werd de film Alles is liefde uitgezonden op tv. Natuurlijk heb ik gekeken want ik vind het echt een top film, heb hem inmiddels al 4 keer gezien denk ik zo. Daarom ben ik ontzettend benieuwd naar de film Alles is familie. Eigenlijk wilde ik naar de ladies night van Pathe maar helaas is dat niet gelukt. Binnenkort dan maar naar een gewone voorstelling in de bioscoop!

Hebben jullie Alles is familie al gezien?

Liefs,
Nuria

Advertenties

7 Responses to “MOVIE: Alles is familie”

  1. Charlotte

    Ik ben ook erg benieuwd!! Alles is liefde vind ik een hele leuke film en Kim van Kooten vind ik sowieso een super schrijfster! Dat moet dus goed komen!
    X Charlot

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: