NEW GAME: Hay day

Een nieuwe verslaving op de iPhone, Hay Day! Deze app is gratis te downloaden in de Appstore dus je hoeft er niets voor te betalen. Je hebt je eigen boerderij waar je allemaal producten verbouwt en verkoopt. Het is een soort Farmville maar dan 100 keer leuker! En eigenlijk is het heel erg kinderachtig maar af en toe is het gewoon leuk om lekker doelloos een spelletje op de iPhone te spelen!

Kennen jullie het al? Probeer het als je een spelletjes fan bent!

Liefs, 
Nuria

Advertenties

7 Responses to “NEW GAME: Hay day”

 1. anoukliebers

  Haha, ik heb gelukkig geen spelletjes verslaving:P Want ik zie constant overal mensen alleen maar spelletjes spelen op le foon! Dit spelletje lijkt me dan wel weer grappig;)!

  Beantwoorden
 2. Flo

  Nee nee nee niet nog een spelletje waar ik verslaafd aan kan raken! Ik moet studeren! Ik ben wel heel blij dat je dit gepost hebt want mijn vriendinnen lachen me altijd een beetje uit als ik weer kastelen zit te bouwen op mijn iPhone. Castle Story is ook leuk namelijk. xxx

  Beantwoorden
 3. Charlotte

  Ik kende Farmville wel, maar vond het niets meer toen ik erachter kwam dat je ook voor allerlei dingen moest betalen en begreep het spel maar half!
  Dit is een Nederlands spelletje zie ik… Als ik mijzelf een keertje verveel zal ik hem downloaden!

  X Charlot

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: