LIKE: This season

Oooh wat ben ik dol op deze tijd van het jaar. Daarom een kort lijstje met alle dingen waar ik gek op ben!

– Chocolade kruidnootjes snoepen
– Marsepeinen aardappeltjes bij de koffie
– Gevuld speculaas van de bakker eten
– De geur van kou en winter buiten
– Gezellige lichtjes ’s avonds op straat
– Grote koppen thee drinken
– Onder een dekentje liggen op de bank
– Met je joggingbroek aan gaan slapen

Herkennen jullie dit een beetje?

Liefs, 
Nuria

Advertenties

5 Responses to “LIKE: This season”

  1. Michelle

    Ik hou sowieso van al het snoepgoed van deze tijd van het jaar, dus daar ben ik het al mee eens. Ik hou ook van grote koppen warme thee en vergeet de warme chocolademelk met slagroom niet. Ik hou ervan om met mijn warme joggingbroek te gaan slapen. Ja, ik herken het zeker! X

    Beantwoorden
  2. Foodloveandhappiness

    Zeker herkenbaar! De lichtjes in het donker vind ik ook erg leuk, sinds een tijdje hangt de kerstversiering weer in de stad. Na m’n werk fiets ik dan naar huis (woon in het centrum) en het oogt dan zo gezellig:)

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: