DIARY WEEK 48

Ik heb weer een drukke week achter de rug! Takkie ligt heel erg veel te slapen tegenwoordig, het lijkt wel alsof hij een semi-winterslaap houdt! Maandag had ik de eerste zaaltraining, gelukkig hoeven we niet meer de kou in! En in de zaal drinken we na de training altijd een lekkere grote pull met ranja!

Dinsdagavond ben ik met een paar meiden uit mijn team naar een ijshockey wedstrijd geweest. Echt leuk om te zien hoe hard en ruig er wordt gespeeld op het ijs. Woensdag kwam ik thuis en hebben we met het gezin even een glaasje bubbels te drinken om iets leuks te vieren!!

336172362544421420_12704325Vrijdagavond kwam ik thuis en heb ik lekker een bak tortilla chips met dipsaus opgegeten.. Heel slecht, maar ach het weekend is begonnen he! Na het werk heb ik nog even snel boodschappen gedaan omdat ik een heerlijke taart ga bakken! Volgende week dus een nieuw recept online!

Hebben jullie een fijne week gehad?

Liefs,
Nuria

Advertenties

4 Responses to “DIARY WEEK 48”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: