PERSONAL: ONE YEAR OF BLOGGING

61713457363958143_bJJq8jtJ_cJeetje wat gaat de tijd toch snel!! Precies 1 jaar geleden plaatste ik mijn eerste blog op nuriaarantxa.com, een hele kleine post in het Engels. Inmiddels ben ik geswitched naar het Nederlands en dat is één van de beste beslissingen die ik het afgelopen jaar heb genomen voor mijn blog. Mijn volgersaantal groeit nog steeds, ik heb een steady bezoekersaantal en ik krijg super veel leuke comments! Ik ben zo blij dat ik ben begonnen en ben doorgegaan met bloggen want ik haal nog steeds heel veel plezier uit het schrijven van blogposts!

Bij deze wil ik jullie daarom bedanken voor jullie bezoeken aan nuriaarantxa.com en het achterlaten van leuke en lieve comments! Ik ga lekker door met bloggen dus jullie zijn nog niet van mij af!

Heel veel liefs, 
Nuria

Advertenties

12 Responses to “PERSONAL: ONE YEAR OF BLOGGING”

  1. lifestylelou

    Wat leuk, gefeliciteerd! Een jaar vliegt voorbij zeg. Ik weet nog wel dat ik mijn eerste artikel online zette, en nu ben ik gewoon alweer 4 maanden verder! Ok, niet zo lang als jij al blogt haha maar even om aan te geven hoe snel het gaat. Ik blijf je volgen!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: