LIKE: Winter weather

SONY DSCBrrrrr, wat is het koud geweest dit weekend! Vrijdagochtend moest ik door een besneeuwd landschap naar mijn werk en zag ik de sneeuw langzaam veranderen in een blubber boel! Zaterdag was het berenkoud buiten! De sneeuw die er nog lag was bevroren en was ijs geworden en mijn iPhone gaf aan dat het -4 graden was! Dit leverde bovenstaand plaatje op en nog een aantal andere mooie foto’s! Takkie moest voor het eerst zijn weer jasje aan buiten omdat hij anders aan één stuk door bibbert! Al met al vind ik het wel lekker, als je je maar goed aankleed als je naar buiten gaat!

Houden jullie van de kou of juist helemaal niet?

Liefs,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “LIKE: Winter weather”

 1. Roos

  Ik hou zo ontzettend veel van de kou! Schattig dat Takkie een jasje aan moest hahaha, super cute! Ik vind het heerlijk, alleen ‘savonds in bed klaag ik er over. Maar daar heb ik nu een heerlijke oplossing voor gevonden, een warme kruik bij mijn voeten! Geen geklaag meer hoor ;-)!
  Liefs Rosie

  Beantwoorden
 2. Charlotte

  Ja, ik hou ook wel van de kou.. mits ik mijzelf lekker warm heb aangekleed (dikke sjaal, muts, wanten!!) ennnn… er een warme choco in het vooruitzicht wordt gesteld… ;)
  Ik ben gek op de winter, maar het liefst ’s nachts sneeuw en overdag blauwe lucht! :p Lekker wandelen door de sneeuw..

  X Charlot

  X Charlot

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: