NEW IN: SMAAK

foto

Ik ben al best wel lang op zoek naar een tas die ik overal voor kan gebruiken, waar ik lekker veel in kan doen en die niet na 4 keer dragen kapot is. SMAAK Amsterdam is naar mijn mening één van de mooiste merken die er is op het gebied van tassen. Zo veel kleuren en modellen, je kunt er bijna niet door kiezen. Dit model heb ik al een tijdje op het oog en heb al een paar keer bijna meegenomen naar de kassa. Toch zet ik ‘m elke keer weer terug, maar nu heb ik toch besloten om de stap te zetten! Deze tas is sinds zaterdag in mijn bezit! Ik vond hem toevallig in de uitverkoop bij Albert Nolten, in een prachtige kleur groen en ik moest en zou hem mee naar huis nemen!! Ik ben er zoo ontzettend blij mee!! Sorry voor de slechte kwaliteit foto, binnenkort zal ik een goede foto maken!

Hebben jullie al een tas gevonden die je nooit meer weg wilt doen!?

Liefs, 
Nuria

Advertenties

4 Responses to “NEW IN: SMAAK”

  1. anoukliebers

    Wat een super gave tas zeg! Wauw! Hoop dat je er veel plezier mee hebt:). Ik heb 1,5 jaar geleden een guess tas gekocht en laat hem noooit meer gaan, haha!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: