BEAUTY: CHIC HAIR DO’S

223702306460659259_1KyLSSN7_c

4925880812364638_Dr8mIVXZ_cAanstaande zaterdag is het zo ver, het jaarlijkse kerstgala!! Mijn jurk ligt klaar, mijn schoenen zijn gepoetst maar nu nog bedenken wat ik met mijn haar wil doen. Ik heb krullen van mijzelf maar meestal pluizen die nogal! Stijlen is een optie of krullen met een krultang! Ik wil het waarschijnlijk opsteken maar ik ben nog niet helemaal zeker van mijn zaak. Hebben jullie nog tips waar ik misschien wat inspiratie op kan doen? Ik ben namelijk hard op zoek naar foto’s die ik kan gebruiken als inspiratie voor zaterdag.

Steken jullie je haar liever op of laten jullie het meestal los?

Liefs,
Nuria

Advertenties

4 Responses to “BEAUTY: CHIC HAIR DO’S”

  1. Dina

    Zo leuk! Hier is vanavond al het kerstgala. Nog geen idee hoe ik mijn haar zal doen, ik vind het altijd wat lastig met krullen.

    Beantwoorden
  2. lifestylelou

    Die bovenstaande foto’s zien er super leuk uit! Ik heb geen idee wat je het beste met jou haar kunt doen, van mijzelf heb ik best stijl haar wat ik dan meestal los doen of wat krullen in zet!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: