FURRY FRIEND: LITTLE CUTIE

IMG_6687

IMG_9159Toen ik nog studeerde zag ik Takkie eigenlijk elke dag, de hele dag door. Nu ik aan het werk ben moet ik hem helaas missen! Gelukkig is mijn zusje wel vaak thuis en is hij niet de hele dag alleen. Af en toe stuurt ze me dan een foto van die kleine rakker. Zo schattig om dan even een lieve foto te krijgen. Zo ben ik toch nog een beetje bij hem :) En als ik ’s avonds thuis kom dan stormt hij op me af om me te begroeten, super lief!!

Hebben jullie ook huisdieren?

Liefs, 
Nuria

Advertenties

4 Responses to “FURRY FRIEND: LITTLE CUTIE”

  1. Bianca

    Lieve takkie!
    Ik loop nu fulltime stage waardoor mijn twee katjes ook veel alleen zijn.
    Ik merk dat ze dat niet leuk vinden en daar heb ik het echt moeilijk mee! nog een paar weekjes volhouden…

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: