BEAUTY: Loving my new lashes!

fotoVorige week maandag was het zover, mijn afspraak bij Alexandra van Beautylovin’! Ik was echt heel erg zenuwachtig omdat ik heel gevoelige ogen heb en snel irritaties krijg, vooral rond mijn ogen en op mijn gezicht! Alexandra heeft mij snel gerust gesteld dat zij producten ging gebruiken voor een gevoelige huid!

Voor ik het wist hadden we bepaald welke lengte en dikte wimpers zij bij mij ging aanbrengen en lag ik op de behandelbank. Spannend dat ik het vond!! In mijn laatste diary hebben jullie een foto kunnen zien van het verschil tussen mijn eigen wimpers en mijn wimper-extentions. Het eindresultaat was echt ver boven mijn verwachting! Ik was echt zo onwijs blij en verrast met hoe mijn wimpers eruit zagen!

Ik moest de eerste paar dagen wel een beetje wennen dat ik niet meer zo makkelijk in mijn ogen kon wrijven en dat ik voorzichtig moet zijn met het reinigen van mijn gezicht! Maar ooh wat ben ik er blij mee! Elke ochtend kijk ik in de spiegel en hoef ik niets meer aan mijn wimpers te doen! Zelfs na het douchen zit alles helemaal perfect! Geen mascara meer, alleen een laagje foundation, wit kohl potloot een beetje bronzer!!

Iedereen die het ook graag wil proberen, ik raad Alexandra bij iedereen aan! Ze is een super lieve meid en is erg goed in wat zij doet!!

Liefs,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “BEAUTY: Loving my new lashes!”

  1. Charlotte

    Ik ben benieuwd hoe het eruit ziet! fotootjes!! :)
    Ik zit er ook over te denken om het te laten doen, maar het is wel een flinke investering… Aan de andere kant: nooit meer mascara!

    X Charlot

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: