SHORT DIARY: GALA!

348325197012768960_12704325

347831830537541709_12704325Zaterdag was het eindelijk zover, het gala! Ik had mijn jurk klaar liggen, alle voorbereidingen waren gedaan en alles stond garant voor een super feest! Ik had gelukkig niet heel veel tijd nodig voor mijn make-up dankzij mijn ‘nieuwe’  wimpers en mijn haar zat, tot mijn verbazing, in één keer goed! Die stress was dus ook snel over!

Het begon rustig, iedereen druppelde binnen en tegen elven was het clubhuis gevuld met mooie mensen. Toen de band begon te spelen kon niemand meer stil blijven staan, woow wat waren ze goed! Ik heb de hele avond staan dansen op m’n hakken, tot ik er bij neer viel.

Ik heb echt een top avond gehad!!

Liefs,
Nuria

Advertenties

5 Responses to “SHORT DIARY: GALA!”

  1. kathinka

    Nuria, jij en je zusje zien er prachtig uit! Het was inderdaad een super feest, tot in de puntjes goed georganiseerd, mijn complimenten!! Ook wij hebben heerlijk gedanst, bedankt voor het mooie feest; een opwarmer voor de kerstdagen!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: