NEW IN: Maison Scotch

SONY DSC

Sinds ik aan het werk ben, maak ik maar heel weinig tijd vrij om echt goed foto’s te maken van mijn nieuwe aankopen van de afgelopen maanden. Ik heb sinds dien al heel wat nieuwe items in mijn kast hangen dus deze blog is alvast een voorproefje. Dit jurkje heb ik gekocht bij Anna van Toor, wat in mijn optiek een beetje een ouwe taarten winkel was (excuses voor het vooroordeel), maar daar ben ik van terug gekomen!

Ze verkopen er namelijk ook Maison Scotch, Dept en G-star, niet bepaald ouwe taarten kleding dus! Dit jurkje is van een heerlijk stofje en zit super lekker! De rits op de rug heeft een lange hanger van kralen, mooi detail! Binnenkort ook een ‘aan-foto’!

Liefs, 
Nuria

Advertenties

3 Responses to “NEW IN: Maison Scotch”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: