MAKE UP: Chanel compact powder

SONY DSC

SONY DSCOngeveer 4 jaar geleden kocht ik voor het eerst een compact poeder van Chanel. Ik was verbaasd over hoe fijn dit product was. Ik gebruikte het bijna elke dag en daarom was mijn doosje binnen no-time leeg. Ik wilde al die tijd al een nieuwe kopen maar zomaar even een nieuwe poeder kopen van chanel is niet echt fijn voor je portemonnee.

Dit jaar vond ik dat ik wel weer een nieuw doosje kon gebruiken dus gaf de kerstman mij dit jaar een mooi cadeau! Altijd leuk om te weten wat er onder de boom ligt voor jezelf. Ik kan nu in ieder geval weer een tijdje vooruit :)

Hebben jullie ook een favoriet product?

Liefs, 
Nuria

Advertenties

7 Responses to “MAKE UP: Chanel compact powder”

  1. anoukliebers

    Wat een fijn kerstcadeau! Spullen die je dagelijks gebruikt maar aan de prijzige kant zijn, zijn altijd top cadeaus om te krijgen. Heb deze powder nog nooit gebruikt.. maar hoor meer goede verhalen.

    Beantwoorden
  2. Jesdiny

    Die poeder heb ik ook lange tijd gebruikt. Ben nu sinds een jaartje overgestapt naar een poeder van MAC. Ook fijn dus misschien een aanrader voor als deze op is!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: