FLOWER FRIDAY 26

SONY DSC

SONY DSC

Deze week in de flower friday, de bos rozen die ik van mijn vriend kreeg toen we 2 jaar ‘verkering’ hadden. Ik had totaal niet verwacht dat hij bloemen voor me zou kopen omdat hij altijd heel erg druk is in de kerst periode. Ik denk dat elk meisje het romantisch vindt als ze een boeket met rozen krijgt! Ik was echt heel erg verrast en vond het echt heel erg lief van mijn lief! Hopen dat ze mooi uitkomen en lang blijven staan!

Liefs, 
Nuria

Advertenties

3 Responses to “FLOWER FRIDAY 26”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: