PERSONAL: Christmas gifts

SONY DSC
SONY DSCDeze kerst ben ik weer ontzettend verwend! Naast het mooie Chanel doosje heb ik nog meer mooie cadeaus gekregen. Zoals het kookboek van Jamie Oliver en het kookboek van Donna Hay. Like like like!!
Van mijn vriend kreeg ik een nieuwe portemonnee. Samen uitgezocht, tot mijn verbazing liep ik bij de Bijenkorf zo tegen het model van DKNY aan dat ik zo graag wilde en ik ben er helemaal blij mee!! Daarnaast kreeg ik ook een föhnborstel, chocolade, drank en cadeaubonnen.
De kookboeken zullen snel in gebruik worden genomen en dan kunnen jullie weer leuke recepten op de blog verwachten! Dus, stay tuned!!
Liefs,
Nuria
Advertenties

5 Responses to “PERSONAL: Christmas gifts”

  1. t

    leuk! heb van de week een paar recepten van het Jamie Oliver boek geprobeerd … zelfs met 2 personen en goede voorbereiding lukte het niet in 15 minuten. We gaan de volgende keer eerst de aflevering kijken en dan koken.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: