PERSONAL: Highlights of 2012

Schermafbeelding 2012-12-28 om 11.28.51

Het jaar begon goed, in januari sneeuwde het en hebben we met Takkie lekker gewandeld. Ik moest ook verder met mijn studie, vooral thuis en Takkie kwam vaak gezellig bij me zitten, klein knuffeldier. Samen met Laura heb ik lekker mojito’s gedronken en ook zonder alcohol kan dat heel erg lekker zijn! Omdat ik vaak thuis was maakte ik heerlijke lunches, een bagel met kruidenkaas en zalm waren mijn favoriet!

Schermafbeelding 2012-12-28 om 11.30.30

Verder ging ik samen met Laura naar Taste Amsterdam, de kaartjes won ik via chickslovefood.com en we hebben echt een super gezellig dag gehad! We hebben heerlijk buiten gegeten en ik heb zomerse salades gemaakt. Dan natuurlijk een echt hoogtepunt van 2012, ik ben afgestudeerd! Wat een heerlijk gevoel!! Dat heb ik goed kunnen vieren op vakantie, we zijn 2,5 week in Spanje geweest!

 Schermafbeelding 2012-12-28 om 11.32.07

In augustus werd Takkie 1 jaar, tijd vliegt voorbij en ik kan me het huis niet meer voorstellen zonder Takkie. Ook werd ik dit jaar uitgenodigd door Jolien van yourlifestyleguide om naar de lancering van de fashionchick pump te gaan. Super leuk om verschillende bloggers te ontmoeten, heel erg bedankt voor deze ervaring! In oktober ben ik met mijn vriend op stedentrip naar Brussel geweest, een laatste tripje voordat ik ging beginnen aan mijn nieuwe baan. En het jaar heb ik goed afgesloten met een knalfeest op de hockeyclub! 

Dit jaar was een jaar met duidelijke hoogtepunten en ook een paar dieptepunten. Maar ik heb geleerd dat je dieptepunten moet kennen om de hoogtepunten te waarderen. In 2013 hoop ik op veel mooie ervaringen, reizen en wie weet zelfs een huis samen met mijn vriend.

Heel erg bedankt voor jullie bezoeken en lieve reacties dit jaar. En hopelijk blijven jullie nuriaarantxa.com in 2013 nog steeds bezoeken!

Liefs, 
Nuria

Advertenties

5 Responses to “PERSONAL: Highlights of 2012”

  1. anoukliebers

    Klinkt als een very good year! Vooral je diploma behalen, dat moet super zijn! Bevalt het werken? Lijkt me zo anders, en mega druk!? Fijne jaarwisseling:)!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: