VIDEO: Sleek hair

Deze kerst heb ik een föhnborstel gekregen, mega handig wanneer je je haar wilt stijlen of eruit wilt zien alsof je net van de kapper komt. Mijn haar ziet er nu veel gezonder uit dan wanneer ik een stijltang gebruik en het glanst erg mooi!

Het duurt ongeveer een kwartier voordat mijn haar klaar is. Zoals je kunt zien heb ik geen mega lang haar dus waarschijnlijk duurt het wat langer wanneer je langer haar hebt. Dus als je al naar zo’n handige gadget op zoek was, het is echt heel handig en makkelijk in gebruik!

Liefs,
Nuria

Advertenties

4 Responses to “VIDEO: Sleek hair”

  1. Jolien

    Ik heb er ook eentje en doe er al jaren mijn haar mee! Tip: ik fohn eerst mijn met een gewone fohn bijna helemaal droog en ga dan met die borstel aan de slag. Zo kost het minder tijd!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: