SHOPPING: Fred de la Bretoniere

SONY DSC

SONY DSCHalf december kocht ik een nieuwe tas van Smaak Amsterdam, tegelijker tijd kocht ik deze laarsjes van Fred de la Bretoniere. Ze zitten echt heel erg lekker en ik was al een tijdje op zoek naar half hoge laarsjes die ik ook naar m’n werk aan kan.

Toen ik deze laarsjes zag staan bij Albert Nolten in het SALE rek wist ik dat ze voor mij waren bestemt, haha dat klinkt vast heel raar maar misschien herkennen sommige meiden het! Gelukkig kan ik nu wat langer op hakken lopen dus dat gaat me goed af!

Liefs,
Nuria

Advertenties

5 Responses to “SHOPPING: Fred de la Bretoniere”

  1. watzijzegtcom

    Haha heel herkenbaar! Ik kocht een paar maanden geleden ook een paar Shabbies, maar dan hoog, en helaas niet in de sale ;-) Maar ze lopen heerlijk!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: