FLOWER FRIDAY 27

SONY DSC

SONY DSCDe eerste flower friday van het nieuwe jaar beginnen ik met een grote bos rozen. Mijn vader kreeg deze rozen in dezelfde week dat ik mijn romantische rozen kreeg. Het huis stond dus ineens vol met rozen! De rozen in dit boeket hebben verschillende kleuren en zijn prachtig uitgekomen! Een van mijn voornemens in 2013 is om te proberen 1 keer in de twee weken verse bloemen te kopen. Bloemen geven gewoon zo veel meer kleur aan je huis!

Liefs,
Nuria

 

Advertenties

4 Responses to “FLOWER FRIDAY 27”

 1. Evey

  Wat een mooie kleuren. Grappig, dat is ook een van mijn “voornemens”. Ik vind het zo mooi staan in huis en het ruikt zo lekker. Ik ben alleen naar boodschappen veel te lui om ze te halen haha. Haal jij ze op de markt, of supermarkt?

  Beantwoorden
  • nuriaarantxa

   Meestal koop ik de bloemen op de markt of in een boetiek. Eigenlijk nooit in de supermarkt. Kan niet wachten tot ik weer vrolijke kleuren in huis heb :)

   Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: