SNOWFEVER: Preparing for a week in the snow!

DSC01038

Vorig jaar ben ik met mijn familie een week op wintersport geweest. Ik weet niet wie van jullie wintersporters zijn maar het is zo ongelooflijk leuk om met een grote groep naar de sneeuw te gaan. Helaas gaan een aantal familieleden dit jaar niet mee maar mijn ticket is vorige week geboekt! Samen met mijn tante en moeder ga ik een weekje snowboarden. We vliegen naar Duitsland maar de eindbestemming is nog niet bekend. Ik heb er zo veel zin in!! Heerlijk om iets te hebben om naar uit te kijken!

Gaan jullie op wintersport dit jaar of zijn jullie al geweest?

Liefs,
Nuria

Advertenties

5 Responses to “SNOWFEVER: Preparing for a week in the snow!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: