SHOPPING: Maison Scotch 2.0

SONY DSC

SONY DSC

Omdat jullie nog niet al mijn nieuwe items hebben gezien, wil ik bij deze een laatste update van mijn aankopen laten zien. Voor mijn werk had ik andere broeken dan spijkerbroeken nodig. Nu heb ik geen benen die overal in passen dus is het meestal een hele opgave om een goede broek te vinden. Nu wilde ik al een tijd een gekleurde broek, maar niet zo’n hele felle. Toevallig paste ik een groene broek van Maison Scotch en die zat echt heerlijk. Na 2 weken kocht ik ook een bruin/rode en ik draag beide broeken met veel plezier!

Ook kocht ik net voor kerst een rood/roze shirtje met een kraagje, wat ik al heel lang op het oog had. De volle mep wilde ik er niet voor betalen dus dat heb ik ook niet gedaan. Ik betaalde de helft en ik heb het al meerdere keren aangehad. Goeie deal al zeg ik het zelf!

Hebben jullie nog leuke sale items gekocht?

Liefs, 
Nuria

Advertenties

6 Responses to “SHOPPING: Maison Scotch 2.0”

  1. Anne

    Maison Scotch is echt 1 van mijn favoriete merken. Ik pas ook haast geen broeken eerlijk gezegd, maar de broeken van dit merk zitten me heel goed. Leuk topje ook!

    Beantwoorden
  2. Evey

    Oehh pretty. Zitten lekker dus? Ik moet binnenkort ook nieuwe jeans, eerst paar kilootjes eraf. Miss maar es de Maison Scotch binnenwandelen :D

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: